Tarvitsetko apua?

Verkkokurssikauppamme on tehty juuri sinua varten, joten kysy ja me autamme sinua.

Sähköpostitse

Facebook Messenger

Lähetä meille viesti

Soita

020 741 8560

Lähetä meille sähköpostia

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Kyllä. Meiltä voit ostaa verkkokursseja laskulle yrityksenä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro minkä verkkokurssin haluat ostaa ja lähetä samalla yrityksen laskutustiedot. Meiltä saat joko verkkolaskun tai perinteisesti laskun postitse.

Verkkokurssin maksamalla pääset samantien aloittamaan. Helppoa ja kätevää. Jos halusit ostaa verkkokurssin laskulle ja lähetit siitä meille tiedot, aktivoimme verkkokurssin sinulle hyvin pikaisesti. Muista rekisteröityä Videgoon valmiiksi.

Kyllä. Me olemme tehneet paljon töitä, jotta voimme tarjota sinulle parasta mahdollista tietotaitoa tavalla, millä oppiminen olisi sinulle tehokasta ja helppoa. Jos kuitenkin olet ehdottomasti sitä mieltä, että verkkokurssimme oli täysi pettymys, maksamme rahat takaisin jos otat meihin yhteyttä 30 päivän sisällä kurssin ostamisesta.

WeVideo on ihme, sillä se on mielestämme markkinoiden paras videoeditointisovellus, jota käytetään tietokoneen selaimella. Se on hyvin suosittu ja maailmalla sillä on jo yli 30 miljoonaa käyttäjää.

Vidego on WeVideon virallinen jälleenmyyjä. Meidän kauttamme saat WeVideon Business-version joka on paras ja monipuolisin. Hinta on kauttamme täsmälleen sama mutta tarjoamme WeVideon suomenkielisen verkkokurssin täysin ilmaiseksi (norm. hinta 49 €). Lisäksi meidän kauttamme saat yrityksenä palvelun halutessasi laskulle.

Jos olet kuluttaja asiakas etkä tarvitse Business-versiota niin voit ostaa sen suoraan heidän nettisivuilta.

Kaikki kurssimme on hinnoiteltu mahdollisimman edulliseksi ja ovat siten vain yhden henkilön lisenssejä. Jos haluat ostaa saman kurssin vaikkapa yrityksenne käyttöön, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin laskemme sinulle vastustamattoman edullisen tarjouksen.

Verkkokurssit ovat voimassa aina yhden vuoden (12kk) ostopäivästä. Voit kerrata kurssin sisältöä  täysin omalla aikataululla ja niin monta kertaa kuin haluat.

Jos päivitämme kurssia, sinä pääset hyödyntämään nämä osiot välittömästi voimassaolon puitteissa.