Tilaus- ja sopimusehdot

Voimassa 01.02.2020 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Vidego, joka on Kuvatoimisto Rodeo Oy:n aputoiminimi  (Y-tunnus: 0980144-5). Myymme tuotteita pääsääntöisesti yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Verkkokurssit tuotteena

Verkkokurssi tuotteena on digitaalinen tuotos. Jokaisesta kurssista on saatavilla ilmainen osio, jonka tarkoitus on auttaa ostopäätöksen tekemisessä. Haluamme, että olet tyytyväinen ostokseesi, joten annamme tuotteillemme 100  % tyytyväisyystakuun 30 päivän ajaksi ostopäivästä. Ostettu käyttölisenssi on henkilökohtainen. Jos tarvitset organisaatiolle enemmän kuin yhden lisenssin, ota yhteyttä asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@vidego.fi).

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.vidego.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilauksen tiedot
  • laskun loppusumman
  • Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjinä toimivat Paytrail Oyj tai Paypal. Maksamiseen siirrytään valitsemalla itselle käypä maksuvälittäjä. Maksun saajana näkyy Kuvatoimisto Rodeo Oy. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Maksutavat

Suomalaisen Paytrail-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit. Lisäksi voit maksaa myös ulkomaisen tunnetun maksuvälittäjän Paypal:n kautta.

Toimitusaika

Tuotteet ovat pääosin digitaalisia tuotteita, johon on välitön pääsy maksun jälkeen. Jos tuotteeseen ei pääse heti, tästä on ilmoitettu tuotetta myytäessä.

Toimitustapa ja toimituskulut

Tuotteet ovat pääosin digitaalisia tuotteita, jolloin toimituskuluja ei ole. Poikkeuksista ilmoitetaan viimeistään kassasivulla.

Vaihto- ja palautusehdot

Ostaminen meiltä on riskitöntä! Jos olet ehdottoman pettynyt verkkokurssin annista niin palautamme rahasi kun ilmoitat siitä meille 30 päivän sisällä ostosta. Pysymme ystävinä palautuksen jälkeenkin!

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

tilausvahvistuksen numero
pankkitilinumerosi tai millä tavoin maksoit verkkokurssin

Palautusosoite: asiakaspalvelu@vidego.fi

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa tilaus- ja sopimusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin. Tilatessaan tuotteen asiakas vakuuttaa, että on tutustunut voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.