Vidego TARJOAA TEHOKKAAN TIEN

osta verkkokursseja | myy verkkokursseja | video- ja valokuvaukset

Videgosta

 

Meillä on yli 30 vuoden kokemus valo- ja videokuvaamisesta ja lähes 20 vuoden kokemus verkkokauppojen rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Meillä on vuosien aikana ollut satoja asiakkaita, joille olemme tehneet valokuvauksia, videoita ja koulutuksia. Nyt sinä pääset hyötymään tästä kokemuksesta verkkokurssien muodossa täysin riskittä!

Kouluttaja - teemme verkkokurssiesi myynnistä helppoa!

Videgon verkkokurssikauppa on juuri oikea palvelu sinulle, jolla on idea verkkokurssista tai valmiina materiaalit, mutta et tiedä miten myydä verkkokurssia tai et ole varma kannattaako lähteä rakentamaan oma verkkokauppa omille kursseille. Me hoidamme käytännössä kaikki tylsät ja kriittiset toiminnot (kuten ylläpidon, tietoturvan, maksuliikenteen, jne.) ja kaiken lisäksi rakennamme verkkokurssin valmiiksi sinun tekemistä materiaaleista ja täysin ilmaiseksi. Sinä voit keskittyä siihen missä olet paras, ja tästä kaikesta veloitamme vain kurssimyynnistä provision.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä [email protected]

Videon verkkokurssialusta on monipuolinen:

Video- ja valokuvauspalvelut

Kaikkea ei tarvitse ja kannata yrittää tehdä itse. Me astumme mielellämme mukaan kuvaan kun tarvitset yrityksellesi video- ja valokuvauspalveluja. Olemme toimineet kentällä jo yli 30 vuoden ajan, joten saat taatusti innokkaan ja taidokkaan tiimin rakentamaan sinun menestystarinaa.

Saat kauttamme:

Videgon tekijät

Ossi Lehtonen

Ossi Lehtonen. Valo- ja videokuvauksen sekä kuvankäsittelyn koulutusta.

Juha Tuomi

Juha Tuomi. Valo- ja videokuvauksen sekä kuvankäsittelyn koulutusta.