Affiliate-markkinointi

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter

Lyhyesti sanottuna se on markkinoinnin muoto internetissä, jossa julkaisija (esim. bloggaaja, tubettaja tms.) lähettää liikennettä mainostajalle (joka voi olla mikä tahansa yritys – verkkokauppa, ohjelmistoyritys jne.), ja saa komission tuloksista (esim. ostoista, rekisteröinneistä tms.). Tämä tunnetaan myös nimellä kumppanuusmainonta. (Lähde: Sampsavainio.fi)

Käytännössä Affiliate-markkinointi on molemmille osapuolille tuloksellista toimintaa ilman mittavia kustannuksia. Jos sinulla on iso yleisö, saattaa jopa staattinen banneri tuottaa passiivista tuloa tasaiseen tahtiin. Me Videgolla olemme käynnistäneet kumppanuusmainonta-ohjelman ja siihen liittyminen on erittäin helppoa ja yksinkertaista. Otat vain meihin yhteyttä ja kerrot miten ja missä olet suunnitellut tekeväsi mainontaa. Me palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Miten homma siis toimii?

Kun olemme tehneet yhteistyösopimuksen, riittää kun rekisteröidyt Videgoon ja aktivoimme sinulle Affiliate-tilin. Näet omalta tililtä hyvin tarkkaan miten paljon ja mitä sinun tuomasi liikenteen kautta asiakkaat ovat ostaneet. Näet alla kuvan Oman tilin Affiliate-osiosta.

Kumppanuusmainonta raportit-sivu
Videgon kumppanuusmainonnan henkilökohtainen raportti-sivu, joka näkyy julkaisijalle.

Saat valmiiksi Affiliate-ohjelman luoman suositteluosoitteen mutta voit tehdä myös oman personaallisen osoitteen. Lisäksi saat alennuskoodin, jota käyttämällä sinun kauttasi verkkokauppaan tulevat asiakkaat saavat alennusta kaikista verkkokursseista, jotka eivät sisällä meidän jälleenmyymää WeVideon-tuotetta. Alla olevasta kuvasta näet jälleen miten simppeli ja helppo Affiliate-sivusto on.

affiliate-markkinointi profiili-sivu
Videgon kumppanuusmainonnan henkilökohtainen profiili-sivu, joka näkyy julkaisijalle.

Kaikki toimii siis täysin automaattisesti. Me tilitämme sinulle 5 viikon välein provisiot koska tarjoamme verkkokurssin ostavalla asiakkaalle täysin riskittömän ostoksen eli 30 päivän täyden rahat takaisin takuun.

Kiinnostuitko Videgon verkkokurssien kumppanuusmainonnasta? Ota meihin yhteyttä joko chatti botin kautta tai lomakkeella tällä sivulla.

Voit tutustua tarkemmin Affiliate-markkinointiin näistä linkeistä:

Affiliate-markkinointi – Wikipedia
Kumppanuusmainonta – Adtraction

Tilaa uutiskirjeemme ja olet aina ajantasalla Videgon jorinoista!